جمعه ۱۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
علامه مصباح یزدی شخصیتی اخلاقی و عارفی به تمام معنا بود

حوزه / حجت الاسلام و المسلمین عرفانی گفت: مرحوم آیت الله مصباح یزدی شخصیتی اخلاقی و عارفی به تمام معنا بود که در تمامی برهه ها بدون تعارف و با صراحت لهجه در مقابل انحرافات و کجروی ها ایستادگی کرد. علامه مصباح یزدی علاوه بر توانمندی علمی و تبیین مبانی و اصول فلسفی، ولایت مدار واقعی بود و همیشه خود را سرباز ولایت می دانست.

حجت الاسلام و المسلمین اصغر عرفانی، مدیر حوزه علمیه استان قزوین در گفت‌ و گوی با خبرنگار خبرگزاری حوزه در قزوین اظهار کرد: علامه مصباح، فقیه برجسته ای بود که مفسری عالیقدر در مکتب اسلام به شمار می رفت و همه ارزشهای انسانی بصورت هماهنگ در او رشد کرده بود.

دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: صراحت و شجاعت بیان در آنچه که تشخیص می داد، از دیگر ویژگی های علامه مصباح بود. زیرا برخی بصیرت دارند اما شجاعت بیان آن را ندارند؛ این ویژگی وجه مشترک آیت الله مصباح و حاج قاسم سلیمانی بود.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد: تسلط فوق العاده بر تهدیدهای جامعه و به خصوص تحریف ها از دیگر نکات شخصیتی وی بود. مرحوم آیت الله مصباح یزدی شخصیتی اخلاقی و عارفی به تمام معنا بود که در تمامی برهه ها بدون تعارف و با صراحت لهجه در مقابل انحرافات و کجروی ها ایستادگی کرد. علامه مصباح یزدی علاوه بر توانمندی علمی و تبیین مبانی و اصول فلسفی، ولایت مدار واقعی بود و همیشه خود را سرباز ولایت می دانست.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین بیان کرد: علامه مصباح یزدی به تعبیر مقام معظم رهبری، یک فقیه، فیلسوف، مفسر و اندیشمند در علوم قدیم و جدید، صاحب‌ نظر و صاحب‌ فکر و به تعبیری توانمند و متخصص بود. این ویژگی‌ها را در عصر حاضر در کمتر کسی می‌توان یافت و به همین خاطر است که رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که جای خالی علامه طباطبایی و شهید مطهری را ایشان به تنهایی پر کرده و نیاز جامعه و جوانان را تأمین کرده‌ است.در حوزه‌های علمیه عالمان بسیاری وجود دارند، اما کسی که ویژگی‌های موجود در آیت الله مصباح یزدی در او جمع باشد به این سادگی‌ها پرورش پیدا نمی‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین عرفانی یادآور شد: در روایات اسلامی، علمای دین به مرزبانان امت تشبیه شده‌اند که در حساس‌ ترین نقاط، مقابل نفوذ شیاطین و شیطان صفت‌ها ایستادگی می‌کنند، آیت الله مصباح یزدی مصداق واقعی این روایات است.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha